Ciao Italia, ga je mee naar Bari? Misschien niet de meeste bekende stad van Italie maar wel een stad waar meer dan genoeg te ontdekken valt. Terwijl je buren lekker naar Milaan of Rome gaan reis jij lekker naar Bari. Deze stad heeft ongeveer 300 000 inwoners en is ongeveer 1500 voor Christus gesticht en bied je historie, cultuur maar ook heerlijk eten.

Vertrekken doe je voor deze citytrip/vakantie op 2 april vanuit Maastricht airport en boeken doe je op de website van Expedia. Je vliegt met Ryanair naar Bari waar je na aankomst zult verblijven in het 4 sterren: Una Hotel Regina (72% beoordeeld) waar je elke dag kunt genieten van een ontbijt plus het hotel bied je gratis wifi aan. Na de hele dag de stad en of omgeving te hebben verkent kun je ook lekker een duik nemen in het binnenzwembad zodat je ook gewoon even lekker kunt relaxen. Het hotel ligt op 20 minuten afstand van het hotel. Je kunt het beste een taxi nemen om naar het hotel te komen.

Wacht niet te lang met boeken, het aantal plekken is beperkt. Het is gemiddeld rond de 20 graden in april en je zult hier hier veel sneller in aanraking komen met het ”echte” Italie. Ik wens je in iedergeval al veel plezier!

Artikelbild_Italien_Kueste_Blumen

Belangrijk: Om via onderstaande links naar de aanbieding te komen moet je op de Expedia website in het zoekveld de naam van het hotel invoeren : Una Hotel Regina

Hier ga je naar deze Bari deal

bari deal

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)