Ga je met me mee naar Bari? Ik heb zojuist een geweldige deal gevonden op de website van Expedia! Voor maar €255 kun je 8 dagen verblijven aan de Italiaanse kust en geniet je van zon, zee en strand. Daarnaast verblijf je ook nog eens in een 4-sterren hotel!

Bari is de hoofdstad van de regio Apulië, in het zuiden van Italië. Vanuit Bari kan je met de veerdiensten naar Montenegro of Albanië. Bari is een echte universiteitsstad met een interessant oud stadsdeel. Doordat de pleinen en kerken goed bewaard zijn gebleven heeft het oude stadscentrum een authentieke uitstraling.

Vertrekken doe je op 17 juni 2015 vanuit Maastricht. Je vliegt met Ryanair naar Bari, waarvandaan ik je aanraad een taxi te nemen of het openbaar vervoer te gebruiken. Het hotel waar je zal verblijven is het 4-sterren en met 80% beoordeelde: Hotel Victor. Dit hotel beschikt o.a. over een bar/lounge, een stomerij en gratis WiFi. Verblijven doe je op basis van logies en ontbijt.

Ik raad je aan snel te boeken, want de beschikbaarheid is beperkt!

shutterstock_52198876

Ga hier naar de deal! Ga hier naar nog meer deals!

Schermafbeelding 2015-01-31 om 10.21.45

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)