Basel is een stad in het noordwesten van Zwitserland. Met deze topdeal kan je naar Basel, een mooie stad gelegen aan de Rijn.

Met musea in overvloed, een schilderachtige omgeving aan de Rijn en een van Europa’s beste winter carnavals, is Basel een aantrekkelijke bestemming, vooral voor liefhebbers van kunst en hedendaagse stedenbouw. Er is hier zoveel te doen, vooral rondom de oude stad in Grossbasel, op de zuidelijke oever van de Rijn. Bezoek Fondation Beyeler museum van moderne kunst, of ga eens naar het Historisch museum. Bezoek ook zeker de mooiste en grootste kerstmarkten in Zwitserland: de markt op Barfüsserplatz en Münsterplatz!

Op 16 december vertrek je met Easyjet vanuit Amsterdam naar Basel. Ik raad je aan hiervandaan de taxi te nemen naar het met 9.7 beoordeelde Dorint An der Messe Basel, waar je zal verblijven op basis van logies. Dit is een uitstekend 3-sterren hotel in het centrum van de stad en beschikt over o.a. een restaurant een bar/lounge en een koffiebar/café. De perfecte ligging met veel bezienswaardigheden op korte afstand, dus!

Ik zou er maar snel bij zijn, want de beschikbaarheid is beperkt.

Europe_Switserland_BAsel_Night

Boek nu deze deal! Meer van dit soort deals...

Screen shot 2014-11-23 at 12.43.19 PM

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)