Een weekendje er lekker tussenuit, maar niet te ver weg? Dan is deze deal de perfecte trip voor jou: weekendje Basel inclusief vlucht en een top hotel voor maar €157

Basel is een stad in het noordwesten van Zwitserland. De stad is gelegen aan de Rijn op een hoogte van ongeveer 260 meter en grenst in het noordwesten aan Frankrijk en in het noordoosten aan Duitsland en is tevens een  belangrijk cultureel centrum binnen Zwitserland.

Via Expedia heb ik een super gezellig 3-sterren hotel gevonden dat door 97% (!) van de gasten die er verbleven wordt aanbevolen. Daarnaast ligt het Dorint An der Messe Basel in het centrum van de stad waardoor je niet teveel tijd kwijt bent met reizen en je dus volop kunt genieten van de stad.

Het duurt nog even, maar wat in het vat zit verzuurt niet. Je vliegt in de vroege morgen van vrijdag 6 februari 2015 met Easyjet vanaf Amsterdam naar Basel, Zwitserland. Hier verblijf je het hele weekend en vlieg je op zondag weer terug naar Amsterdam.

Boek snel voordat deze deal je aan je neus voorbij vliegt.. 

Basel_I

Grijp hier je weekendje Basel! Meer van dit soort deels!

Screen Shot 2014-09-30 at 1.22.38 pm

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)