Wil jij een unieke citytrip maken? Ga dan naar Beijing en bekijk alles wat deze stad te bieden heeft. Bekijk de Chinese muur, ga naar het Plein van de Hemelse Vrede of bekijk de verboden stad. Voor maar €632 kan je al voor 9 dagen naar deze bijzondere stad.

Vertrekken doe je op 14 juni vanuit Düsseldorf. Je vliegt met KLM via Amsterdam naar Beijing, waarvandaan ik je aanraad een taxi te nemen of de luchthavenshuttle van het hotel te boeken. Het hotel waar je zal verblijven is het 3-sterren en met 87% beoordeelde: Jade Hotel. Dit hotel beschikt o.a. over een restaurant, een bar/lounge en gratis WiFi. Verblijven doe je op basis van logies, maar ontbijt is tegen betaling bij te boeken.

Als je echt naar Beijing wilt raad ik je aan om deze reis te boeken, want een aanbieding als deze krijg je niet heel snel meer.

The Forbidden City

Ga hier naar de deal! Bekijk deze deal

Scherm Beijing

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)