Berlijn is een unieke stad, waar je een grote verscheidenheid aan mensen zal vinden. De overblijfselen van de muur zijn nog erg zichtbaar in deze stad, wat er ook voor zorgt dat je erg veel dingen kunt bezoeken. Waarom ga je niet eens naar de ondergrondse bunkers toe of juist 368 meter de hoogte in met de Fernsehturm? Alles is mogelijk voor maar €173! 

Vertrekken doe je in het laatste weekend van augustus, de 29e, vanaf Schiphol. Easyjet brengt je naar Berlijn, waarvandaan ik je aanraad om het openbaar vervoer te nemen, aangezien dit erg goed geregeld is in Berlijn. Verblijven doe je dus in het 5-sterren en met 97% beoordeelde Steigenberger Hotel, wat gelegen is naast de Gedächtniskirche. Het hotel beschikt o.a. over twee restaurants, een zwembad en gratis WiFi. Verblijven in dit hotel zul je doen op basis van logies, maar ontbijt is bij te boeken.

Wacht niet te lang met boeken, want dit is echt een geweldige deal! En zeg nou eens zelf… Wie wil er niet in een 5-sterren hotel verblijven?

Let op: Voor een extra bijdrage van €10 p.p. kun je de vluchttijden van de 29e wijzigen naar een ochtendvlucht i.p.v. avondvlucht, zodat je eigenlijk een extra dag hebt.

Artikelbild_Berlin_Brandenburger_Tor_Sonnenschein

Ga hier naar de deal! Bekijk deze deal

Scherm Berlijn

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)