Ga je mee naar Berlijn? Op de website van Expedia heb ik zojuist een geweldige citytrip gevonden inclusief vluchten vanuit Amsterdam en verblijf in een super goed beoordeeld 4 sterren hotel voor maar 119 per persoon. (Op basis met een reis van 2 personen)

Vertrekken doe je in dit voorbeeld op 13 mei vanuit Schiphol met Easyjet. Je vliegt met perfecte vluchttijden naar Berlijn en na aankomst raad ik je aan met het ov of per taxi richting je hotel te gaan. Je slaapt in het 4 sterren en met 93% aanbevelingsscore Berlin Mark Hotel. Het hotel ligt goed gelegen en je kunt jezelf vanuit hier makkelijk door de stad verplaatsen zodat je alle highlights van de stad kunt bekijken.

De beschikbaarheid is beperkt dus ik raad je aan om snel te boeken. Mocht het zo zijn dat je niet op deze datum kun vliegen dan kun je altijd zelf nog de data aanpassen en kijken of je op jouwn reisdata deze deal ook zo kunt boeken.

Berliner Fernsehturm in der Dämmerung

Hier ga je naar deze deal
Bekijk deze deal

Berlkijn Mei Mark Hotel 128

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)