Dat Berlijn een populaire citytrip bestemming is wisten we allemaal al en dat de kerstmarkten in Duitsland ook geliefd zijn is ook geen nieuws.. maar wat als we die 2 met elkaar combineren! Dan hebben we toch een klein beetje de ultimatieve Duitsland ervaring (met uitzondering van Oktoberfest) Ik heb dan ook op de website van Expedia.nl een 3 daagse citytrip gevonden naar Berlijn vlak voor de kerst met verblijf in een top top 5 sterren hotel voor maar €182 per persoon.

Vertrekken doe je in de ochtend vanaf Amsterdam met Easyjet. Na aankomst ga je het beste per taxi naar je hotel. Je slaapt hier in het top beoordeelde 5 sterren: Intercontinental Berlin waar je 2 nachten zult overnachten! Het hotel is op een top locatie gelegen en 1 van de beste hotels in de stad! Perfect om te shoppen of de kerstmarkten te bezoeken!

Beschikbaarheid is beperkt dus ik raad je aan snel te boeken!

Artikelbild_Berlin_Weihnachten_Bundestag

Hier ga je naar deze deal Hier ga je naar nog meer deals!

Berlijn xmas

 

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)