Berlijn is een stad waar je moet zijn geweest. Deze stad bied je een geweldige mix aan hip, cultuur, historie, shopping en meer. Veel mensen denken niet aan Berlijn voor hun citytrip maar dat is aan het veranderen. Ik heb zojuist via Expedia een 4 daagse citytrip gevonden inclusief vluchten en een heel goed hotel met gratis wifi voor maar €121!

Je vliegt met Transavia vanuit Eindhoven binnen 2 uur naar Berlijn. Na aankomst raad ik je aan om de expressbus te nemen richting het centrum of de metro van de stad. (Kost je op dit moment €2.40) Je verblijft in het Hotel Gates Novum  (78% beoordeeld) wat gelegen is in de wijk Charlottenburg in Berlijn en is een perfekte uitgangspunt om de stad te verkennen. Je slaapt in een standaard kamer en het hotel bied je gratis wifi aan. (Zodat je gelijk alle fotos online kunt zetten.)
Vertrekken doe je trouwens op 25 maart en je kunt eigenlijk het zelfde weer verwachten als in Nederland wat betekend: Niet te warm en niet te koud maar precies goed om lekker de stad te verkennen. Dus wacht niet te lang want er is maar een beperkte beschikbaarheid.

Artikelbild_Berlin_Alex_Umgebung_Sonne-748x548_mini

Belangrijk: Om via onderstaande links naar de aanbieding te komen moet je op de Expedia website in het zoekveld de naam van het hotel invoeren : Hotel Gates Novum

Hier ga je naar deze Berlijn deal

Expedia 4 dagen berlijn voor 121

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)