Houd jij van geschiedenis en cultuur, maar vind je het ook niet erg om een aantal nachten lekker te stappen? Dan is Berlijn the place to be voor je! Deze stad slaapt nooit en heeft zoveel prachtige bezienswaardigheden… Voor maar €59 kun je nu al 4 dagen verblijven!

Van Berlijn kan je wel zeggen dat het een stad is van veel bijzonderheden. Het is ten eerste een stad met een grote recente geschiedenis. Denk bijvoorbeeld aan de Tweede Wereldoorlog of zelfs nog recenter: de splitsing tussen oost en west. Het is een stad waar jong en oud uit de voeten kunnen. Heb je behoefte aan cultuur? Dan ga je naar een van de bekende musea. Heb je juist behoefte aan ontspanning? Dan kan je eens bij de Berliner Zoo gaan kijken. Daarnaast is het een stad waar je het hele jaar terecht kan! Van een koude winter, waar het ver onder nul kan worden tot een hoogzomer wat kan oplopen tot 25-30 graden: Er valt altijd wel wat te doen.

Lees hier het artikel over Berlijn in het Travel Magazine!

Vertrekken is mogelijk op heel veel verschillende data. Vervoer moet zelf geregeld worden, maar dit is erg makkelijk te regelen. Ik raad je aan op de ICE te pakken (trein) of een goedkoop vliegticket te boeken bij Easyjet. Het hotel waar je zal verblijven is het 4-sterren en met een 7.0 beoordeelde: Grand City Berlin Hotel East. Dit hotel beschikt o.a. over 2 restaurants en een bar. Verblijven doe je op basis van logies & ontbijt.

Ik raad je aan heel snel te boeken, want dit is alleen vandaag mogelijk!

Europe_Germany_Berlin_Syline_Sunset

Ga hier naar de deal! Bekijk deze deal

Schermafbeelding 2014-12-02 om 11.08.04

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)