Wil je het beste van twee werelden? De cultuur en winkelmogelijkheden van een bruisende stad én de prachtige wandel- en fietsroutes die je vindt in het groene Belgische Waasland? Dan hebben wij dé aanbieding voor jou! In een viersterrenhotel in Beveren, op een steenworp van Antwerpen, geniet je drie dagen lang van rust, uitgebreide ontbijtbuffetten en heerlijke driegangendiners. Het aftellen naar dit ontspannende weekendje weg kan dus beginnen!

Hotel
Dit prachtige viersterrenhotel ligt midden in het Belgische Waasland, op steenworp afstand van het bruisende Antwerpen. Het grote voordeel? Geen parkeerstress! De auto kun je hier namelijk gratis parkeren en je stapt zo in de tram richting dé shoppingstad van Vlaanderen. Wanneer je het hotel binnenkomt wordt het meteen duidelijk: dit is een wereld van luxe en stijl waar je zeker geen zorgen zult hebben. Heb je na een lange dag honger gekregen van het fietsen of heb je toch echt een drankje nodig na het shoppen? Neem dan gerust plaats in het eigentijdse restaurant De Mangerie of in de Ozzo Sushi & Lounge Bar.

Aankomst is mogelijk t/m 25 oktober. Ik raad je aan snel te boeken, want de beschikbaarheid is beperkt!

Artikelbild_Hotelzimmer_Hotel_Deals

Ga hier naar de deal! Ga hier naar nog meer deals!

Schermafbeelding 2014-06-30 om 10.38.26

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)