Wie de geur van glühwein, het geluid van vrolijke kerstliedjes en het oogverblindende licht van 48.000 lampjes in de grootste kerstboom ter wereld volgt, kan maar op één plek uitkomen: de kerstmarkt van Dortmund! Hier vind je de leukste kerstcadeautjes voor het hele gezin (en vooruit, natuurlijk ook iets voor jezelf) en snoep je van de smakelijkste decemberlekkernijen. Wanneer je buik minstens zo gevuld is als je tas presentjes, keer je op je gemak terug naar het viersterrenhotel voor een avondje ontspanning in de sauna, het zwembad of lekker op je eigen kamer!

Terwijl Nederland nog druk is met de komst van Sinterklaas, staat het Duitse Dortmund vanaf half november in het teken van kerst. De verschillende kerstmarkten verwennen je met lekkernijen en fonkelende versieringen, de klokjes klingelen vol overtuiging en kinderen vergapen zich aan de lampjes en de vrolijke kerstdraaimolens. Chocolade, gebrande amandelen en traditionele Reibekuchen zijn onweerstaanbaar voor de lekkerbekken onder ons, en je mooiste kerstwensen schrijf je natuurlijk op het prachtige kerstbriefpapier dat je hier koopt. Wandel langs de verschillende kerstmarkten die de stad rijk is en vergeet daarbij zeker de Alter Markt niet, waar elke dag optredens plaatsvinden.

Maar de kers op de taart? Dat is natuurlijk de allergrootste kerstboom ter wereld, die in het centrum van de stad staat en omringd wordt door honderden feestelijke kraampjes. De boom zelf bestaat uit maar liefst 1700 fijnsparren, die in 4 weken worden opgebouwd tot één indrukwekkend geheel. Lichtjes en kerstmuziek maken van dit tafereel een onvergetelijk plaatje. Ik heb al geboekt, nu jij nog!

Wees er wel snel bij, want de beschikbaarheid is beperkt!

Screen shot 2014-11-30 at 11.50.58 AM

Boek nu deze deal! Meer van dit soort deals...

Screen shot 2014-11-30 at 11.57.42 AM

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)