Today is your lucky day! Want ik heb nog een geweldige deal voor je gevonden om New York City te bezoeken. En dan ook nog eens in hartje zomer!

Ga jij in in juli naar het concert van Beyoncé and Jay Z in het MetLife Stadium of shop je op het bekende Fifth avenue en combineer je dat met een bezoekje aan het Fashion district! Stop onderweg naar het hippe Meatpacking district bij ‘s werelds bekendste bakkerij: Magnolia bakery (bekend van Sex and the City). Ook gezien de historische waarde van het Meatpacking district is een bezoek hieraan zeker de moeite waard! Er is veel te zien en te beleven en het uitgaansleven in dit district is iets dat je echt moet hebben meegemaakt. Dus kom mee!

Via Schiphol Tickets heb ik dit AMAZING goedkope vliegticket gevonden. Voor maar €372 vlieg jij met American Airlines vanaf Luxemburg naar New York City

Hoe kom je dan in Luxemburg? Met NSInternational ben je er in nog geen 5 uur en dat vanaf €38,- Zo verdien je je geld dubbel en dwars terug met deze spetterende deal!

Geniet van alle vrijheid met dit ticket en om het af te ronden kies 1 van de 1336 hotels (of meerdere natuurlijk – ontdek meerdere omdat het kan)… Hotels in New York City

Zulke goedkope tickets naar New York City tijdens de zomer komen weinig voor, dus grijp je kans en geniet!

North_America_USA_NY_003

Sensationeel goedkoop! Hotels in New York City

Screen Shot 2015-01-12 at 4.39.28 pm

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)