Ik vind citytrips het leuks van allemaal. Voor weinig geld kun je een aantal dagen het gevoel hebben als of je in een hele andere wereld terecht bent gekomen. Ik zoek daarom ook altijd naar de beste deals voor citytrips en ik heb zojuist via de website van Travelbird een geweldige citytrip gevonden naar Bologna: 3 dagen inclusief een geweldig 4 sterren hotel met ontbijt en wifi voor maar €129 per persoon. (Op basis van een reis met 2 personen)

Je kunt vertrekken vanaf februari tot en met september. Het is helaas niet bekend met welke airline je vliegt maar Travelbird probeerd je altijd vluchten te geven met goede vluchtijden. Na aankomst raad ik je aan met de aerobus shuttle service naar het centrum van de stad te gaan. (6KM) waar je zult inchecken in het met een 8.2 beoordeelde 4 sterren: Hotel Suite Elite.
Het hotel ligt midden in het historische centrum en is perfect voor je citytrip  en de kamers zijn modern ingericht. Je geniet hier van gratis wifi en in de ochtend een heerlijk ontbijtbuffet.
In Bologna geniet je van cultuur, historie maar ook van erg lekker eten en ik raad je aan zo snel mogelijk te boeken aangezien deze deal alleen vandaag boekbaar is. Het aantal plekken is beperkt dus ik wens je alvast veel plezier in Bologna.

the antique statue of Neptune, the god of water and the sea in roman mythology and religion, an famous monument of the italian Renaissance, in Bologna, Italy - hdr image

Hier ga je naar deze Bologna deal

travelbird bologna

 

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)