Ben jij al eens naar Bologna geweest? Hoe dan ook heb je met deze topdeal de kans om nu deze stad te bezoeken en super veel te besparen. Wie wil dat nou niet?!

Bologna is een stad van twee intrigerende helften, een van ware contrasten. Aan de ene kant een hoog gehalte aan elegantie waar de superrijke opera-gangers zich begeven naar koninklijke theaters en samenkomen in de beste restaurants en eethuisjes van de stad. Aan de andere kant een studentenstad met politieke invloeden, die ’s werelds oudste universiteit organiseert en beroemd is om zijn pleinen versierd met graffiti. Bologna is ook een super stad om er Italiaans als de beste te leren koken. Onderweg naar Basilica Santuario della Madonna di San Luca haal je een overheerlijk Italiaans ijsje bij La Sorbetteria Castiglione (beste reviews van New York Times!).  Als je student bent kan je voor een avondje stappen stappen in La Scuderia. Als je op zoek bent naar een wat chiquere atmosfeer is Le Stanze iets voor jou. Een oud kapel waarvan alle 4 ruimtes een eigen design concept heeft. Voor ieder wat wils dus!

Op 13 januari vertrek je vanuit Weeze met Ryanair naar Bologna. Ik raad je aan hier een taxi nemen naar het met 9.4 beoordeelde Hotel Il Guercino, waar je zal verblijven op basis van logies en ontbijt. Dit is een 3.5 sterrenhotel gelegen in het stadscentrum met veel bezienswaardigheden op korte afstand. Het hotel beschikt onder andere over een volledig uitgerusts spa, bar en lounge.

Ik raad je aan snel te boeken, want de beschikbaarheid is beperkt!

Europe_Italy_Bologna_City

Boek nu deze deal! Meer van deze deals!

Knipsel_Bologna

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)