Brussel vind ik een geweldige stad. Elke keer als ik door deze stad loop dan heb ik letterlijk het gevoel alsof ik even heel ver weg uit Nederland ben. Gelukkig ligt Brussel maar op ongeveer 2 uur rijden vanuit bijvoorbeeld Amsterdam en is altijd makkelijk bereikbaar per auto, trein of zelfs per vliegtuig.

Travelbird heeft op dit moment een lekkere hotel aanbieding voor Brussel. Verblijf in het 4 sterren Silken Berlaymont wat met een 8,4 word beoordeeld. Een geweldig luxe hotel op een zeer rustige locatie maar alsnog op maar 4 haltes met de metro van het hartje van de stad. Voor een bedrag van maar €39,50 slaap je hier 2 nachten inclusief een heerlijk ontbijt.

De deal kun je perfect te combineren met een leuke aanbieding van NSHispeed zodat je makkelijk en zonder zorgen van en naar Brussel kunt komen.

Artikelbild_Brüssel_Innenstadt

Hier ga je naar deze deal Bekijk deze deal

brussels

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)