Koninklijk bezoek aan Brussel: overnacht in een vijfsterrenhotel midden in het centrum! Laat de Belgische hoofdstad je verrassen terwijl je langs monumenten struint, een fris biertje op de Grote Markt drinkt, even langs Manneken Pis (of zijn wederhelft: Jeanneke Pis) loopt of culinair geniet in een gezellig restaurant. Geniet zónder mate!

Hotel
Elegant en verfijnd. Dat is wat je kunt verwachten van vijfsterren Royal Windsor Hotel Grand Place. Daarnaast bevindt het hotel zich ook nog eens op de beste locatie in Brussel. Na een onlangs voltooide renovatie, biedt het haar gasten een mix van traditionele waarden en de nieuwste technologie voor een zorgeloos verblijf in het hart van Brussel. En om je verblijf helemaal compleet te maken: elke gast heeft gratis toegang tot het fitnesscentrum en de sauna van het hotel. En mocht je vragen hebben over de stad, dan staat er altijd iemand met een vriendelijke glimlach klaar om je op de hoogte te stellen van alle ins en outs van Brussel.

Aankomst is mogelijk t/m eind september. Ik raad je aan snel te boeken, want de beschikbaarheid is beperkt!

Grand Place, Grote Markt,  Brussels,  Belgium,  Europe

Ga hier naar de deal! Ga hier naar nog meer deals!

Schermafbeelding 2014-06-11 om 10.25.20

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)