Brussel, bij veel mensen vooral bekend als politiek centrum van Europa, maar in werkelijkheid véél meer dan dat! Van de imposante Grote markt, Manneken Pis en het Atomium tot aan de talloze chocolatiers en gezellige cafés; in Brussel is genoeg te zien, te beleven en te proeven. In de wintermaanden is deze wereldstad bovendien nóg net een tikkeltje specialer. Ervaar het zelf vanuit het meest kleurrijke boetiekhotel van Brussel!

Hotel
Vanaf het moment dat je er binnenkomt, zal het Pantone Hotel je zintuigen prikkelen dankzij een reeks van verrassingen. Het hotel, dichtbij de Louizalaan, maakt van je verblijf in Brussel een bijzondere ervaring. Op elke kleurrijke verdieping vind je een onderscheidende tint en je favoriete kleur en humeur zullen de kleur van je kamer bepalen. Van levendig tot ingetogen, dit unieke boetiekhotel past perfect bij elk type bezoek.

Kamers
2718C, 301C and 277C verwijzen niet alleen naar de kamers, maar ook naar de kleurcodes voor het linnen, de meubels en accessoires in de kleurrijke kamers. In elke kamer hangen bordjes waarop de codes, de betekenis en het effect van de kleuren worden uitgelegd. Verder worden alle kamers gesierd met unieke fotografie van de bekende Belgische fotograaf Victor Levy. Aan dit hotel zul je kleurrijke herinneringen overhouden!

Ben je benieuwd? Boek dan snel en beleef 2 heerlijke dagen in deze prachtige stad!

Grand Place, Grote Markt,  Brussels,  Belgium,  Europe

Ga hier naar de deal! Ga hier naar nog meer deals!

Schermafbeelding 2014-11-08 om 10.11.39

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)