Je geliefde verrassen? Dan neem je hem of haar mee naar Brussel! Je voelt je de koning (én koningin) te rijk tijdens een 2- of 3-daags verblijf in dit prestigieuze hotel in de al even historische Louizalaan. Hier geniet je van uitzonderlijke service in een intieme sfeer en dat op een toplocatie. Bovendien word je – gratis! – geupgrade naar een Premiumkamer die een compleet nieuwe betekenis aan luxe geeft!

Hotel
Treed binnen bij de imposante ingang en aanschouw de hoge plafonds, schilderijen en de boeketten die met veel aandacht zijn neergezet. De luxe, maar ook charme en intimiteit, zijn adembenemend! Ontdek de prachtige kamers en suites, die allemaal zeer smaakvol zijn ontworpen in een neoclassicistische stijl door de beroemde Franse interieurarchitect Jacques Garcia. Ja, hier is het goed vertoeven!

Aankomst is mogelijk t/m 28 september. Ik raad je aan snel te boeken, want de beschikbaarheid is beperkt.

Artikelbild_Brüssel_Innenstadt

Ga hier naar de deal! Ga hier naar nog meer deals!

Schermafbeelding 2014-06-27 om 10.22.06

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)