Op zoek naar een wat extremere citytrip? Gewoon omdat het kan? Wat dacht je van een super korte en intensieve citytrip naar Budapest? Ik noem het: 24 uur in Boedapest. Nu met vluchten en hotel voor maar €69 per persoon. (Op basis van een reis met minimaal 2 personen)

Boeken doe je op de website van tix.nl en vertrekken doe je op 24 juni. Lekker in de ochtend heen met Wizz air en na aankomst rond 10.00 uur in de ochtend raad ik je aan een taxi te nemen naar je hotel. Je slaapt in het 4 sterren en met 88% beoordeelde: NH Boedapest hotel. Je hebt nu de hele dag om Boedapest te verkennen, lekker te shoppen en te genieten van de cultuur! De volgende dag ga je al weer in de vroege ochtend naar de luchthaven zodat je rond 0800 uur in de ochtend weer in Eindhoven op Nederlandse grond staat .. 24 uur in Boedapest, kun jij het aan?

Belangrijk: Op de website van tix zul je zelf deze deal moeten samenstellen: Je kiest voor de optie vlucht & hotel, voert de data in en voilla ..

Artikelbild_Budapest_Abends

Hier ga je naar deze deal Bekijk deze deal

24 hrs budapest

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)