We blijven vandaag nog even in het 5 sterren segment omdat ik je wil laten zien dat ook een 5 sterren hotel niet duur hoeft te zijn. Zo heb ik zojuist op de website van Tix.nl een 4 daagse citytrip naar Budapest gevonden met vluchten en verblijf in een zeer goed 5 sterren hotel in een deluxe suite voor maar €135 per persoon op basis van een reis met 2 personen. Een geweldige luxe citytrip deal.

Je vliegt op 23 maart vanuit Eindhoven naar Budapest met Wizz Air. Im moet wel eerlijk toegeven dat de vluchttijden niet helemaal perfect zijn maar het hotel maakt het helemaal goed. Na aankomst kun je of per taxi naar het hotel maar je kunt ook bus 200E nemen vanuit de luchthaven naar de metro en vanuit daar kun je per metro naar het hotel gaan.
Het hotel waar je zult verblijven is het 5 sterren Boscolo Residence hotel dat met 86% word beoordeeld. Je slaapt hier in een deluxe suite en het hotel zal er natuurlijk voor zorgen dat het je aan niets ontbreekt. Het hotel is centraal gelegen in de stad en om de hoek is de metro halte zodat je Budapest makkelijk kunt verkennen.
Dit is echt een geweldige luxy citytrip deal voor een kleine prijs dus wacht niet te lang met boeken wat ik ga er vanuit dat deze deal binnen de korste keren helemaal uitgeboekt zal zijn.

Artikelbild_Budapest-2-748x498_mini

Belangrijk: Om te boeken ga je via onderstaande link naar de website waar je: Vlucht & Hotel aanklikt en de steden (Eindhoven-Budapest) en de datum invoert. Bij de zoekresultaten zoek je dan naar het: Boscolo Residence Hotel

Hier ga je naar deze deal

Boscolo Residence Budapest

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)