Boedapest is een stad die je moet ontdekken. Een stad vol rijke historie en cultuur. Vaak als we aan een citytrip denken dan denken we vaak alleen aan Rome, Parijs of Londen maar juist steden zoals Boedapest verwelkomen jou als toerist erg graag.

Ik heb zojuist ook een hele mooie 6 daagse citytrip gevonden naar Boedapest. Zo heb je ruim de tijd om deze stad te verkennen en een echt gevoel te ontwikkelen voor de stad.
De vluchten boek je op de website van Tix en je vliegt met Wizzair vanuit Eindhoven naar Boedapest op 20 mei. Na aankomst raad ik je aan een taxi te nemen. Deze zijn betaalbaar en is simpel weg gewoon het handigst.
Je hotel boek je op de website van Trivago en ik heb een heel mooi en vooral erg uniek hotel voor je opgezocht: 4 Sterren en met 84% aanbevolen Aquamarina Boat hotel.. Je slaap op een boot! De boot was ooit eens voor de Tsaar maar aangezien hij er niet meer is is het een aantal jaar geleden helemaal tot hotel omgetoverd waar gasten kunnen genieten van deze zeer unieke slaapplek.

In totaal ben je voor de vluchten en het hotel een bedrag van €128 per persoon kwijt voor deze geweldige 5 daagse citytrip naar deze geweldige stad.
Beschikbaarheid is beperkt dus wacht niet met boeken want weg is weg.. Is de datum niet wat je zoekt? je kunt natuurlijk altijd de data zelf aanpassen en kijken of deze deal er dan nog is.

Artikelbild_Budapest-2-748x498_mini

Hier boek je de vluchten

budapest vluchten wizzair mei

Bekijk deze deal

boathotel

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)