Toronto is de grootste stad van Canada en staat ook bekend als de meest levendige stad. Daarnaast is er veel cultureel vermaak te vinden in deze stad, dus je zal je niet snel vervelen! Je kan deze stad nu al gaan verkennen voor maar €499!

Vertrekken doe je op 28 augustus vanaf Schiphol, waarvandaan Arkefly je naar Toronto vliegt. Vanaf de luchthaven raad ik je aan het openbaar vervoer te nemen, aangezien het hotel erg centraal gelegen ligt. Je kan ook een taxi nemen naar het hotel. Je zal deze dagen verblijven in het 3-sterren en met een 8.2 beoordeelde Marriot Hotel, wat o.a. beschikt over een restaurant, een fitnessruimte, een whirlpool en verschillende zwembaden. Verblijven doe je op basis van logies.

Kan je niet wachten om deze stad te gaan verkennen? Boek dan snel, want voordat je het weet gaat deze deal aan je neus voorbij!

Toronto skyline

Ga hier naar deal! Bekijk deze deal

Scherm Toronto

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)