Wil vlak voor het begin van de schoolvakanties deze zomer nog een aantal dagen op vakantie zonder dat je gelijk een vermogen moet betalen? Wat dacht je van Catania? Lekker genieten in Italië van de natuur, historie, het eten en de aardige mensen. Ik heb zojuist op de website van Expedia een geweldige deal gevonden.

Vertrekken doe je op 19 juni vanuit Eindhoven naar Catania. Na aankomst raad ik je aan een auto te huren of je kunt via het hotel een transfer boeken. Je slaapt in het 3 sterren en met 96% aanbeveling: Albergo Diffuso Borgo Santa Caterina hotel.
Het hotel is gelegen in Etna (dus bij de vulkaan) en daarmee heb je natuurlijk een geweldig uitgangspunt voor je Catania vakantie. Je slaapt in een standaard kamer met ontbijt en gratis wifi en dat allemaal voor een bedrag van maar 152 per persoon. (Op basis van een reis met 2 personen)

Beschikbaarheid is beperkt dus ik raad je aan om zo snel mogelijk te boeken want weg is weg!

Artikelbild_Blumenriviera_Bogliasco_Italien

Hier ga je naar deze deal
Bekijk deze deal

Catania deal juni expedia

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)