Je wilt een leuke citytrip doen maar weet niet welke stad, of je kunt niet kiezen. Maar je h-o-e-f-t helemaal niet te kiezen! 😀 Nu kun je het beste van twee werelden combineren met een 6-daagse citytrip naar Rome én Barcelona. Yeahhh!

Ontdek Rome en proef de historie van deze stad! Ga langs het Colosseum, bekijk mensen op de Spaanse Trappen en gooi een muntje in de Trevifontein (vergeet geen wens te doen!!!). Huur ook sowieso een rode scooter en zet koers naar de Vaticaanstad! Je hoeft hier niet alleen bij bezichtigen te laten! Verwen jezelf met een shop-dag of geniet van de overheerlijke Italiaanse keuken in een van de talloze gezellige restaurantjes.

Barcelona is een stad die nóóit verveelt. De architectonische schatten van deze stad reiken een leeftijd van een paar duizend jaar. Torenhoge tempel kolommen, oude stadsmuren en onderaardse stenen gangen nemen je terug naar het Barcelona in het Romeinse tijdperk. Bezoek eens La Sagrada Família,  de Gotische wijk en de Ramblas. Zin om te stappen? Bezoek CLDC om lekker loungen met een cocktail voordat je in een van de clubs in de buurt helemaal losgaat. Er is hier meer dan genoeg te doen!

Deze deal bevat:
– Vlucht Amsterdam (Schiphol Airport) – Rome (Rome Fiumicino)
– 3 nachten incl. ontbijt in LT Rooms in Rome
– Vlucht Rome (Rome Fiumicino) – Barcelona (Barcelona-El Prat Airport)
– 3 nachten Apartamentos Madanis in Barcelona
– Vlucht Barcelona (Barcelona-El Prat Airport) – Amsterdam (Schiphol Airport)
– 1x 10 kg handbagage

Je zult verblijven in het met een 4 (uit 5) beoordeelde LT Rooms (Guesthouse, Rome) in een geweldige wijk bij Vaticaanstad. Ideaal! In Barcelona verblijf je in het met een 4 (uit 5) beoordeelde Apartamentos Madanis, vlak naast Camp Nou!! Beter kon je het niet treffen. Er is nog veel meer te schrijven hierover maar ik zou zeggen -ga het zelf ervaren!

Je vertrekt vanuit Amsterdam op een datum naar keuze tussen 7 april en 15 oktober 2015 met een nader bekend te maken maatschappij. Meer informatie kun je vinden op de website van Travelbird.

Ik adviseer je snel te boeken, want de beschikbaarheid is beperkt!

Knipselrombar2

Boek nu deze fantastische deal! Meer Citytrips!

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi

KnipselRomBar

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)