Waarom zou je kiezen? Geniet van een gecombineerde citytrip naar twee van de mooiste Europese steden, Rome en Barcelona!

Rome
Rome is op zijn minst een stad met een verhaal. Met haar rijke geschiedenis (denk Julius Caesar en het Vaticaan) en kenmerkend voor Italië is deze stad in zijn geheel een museum an sich. Van kerken/ basilieken, paleizen, fonteinen op de barokpleinen en amfitheaters; je vindt het hier allemaal!

Barcelona
De tweede stad die je aan doet is Barcelona. Geniet van de machtige architectuur, historische gebouwen, het heerlijke eten en shop-til-you-drop. Je combineert hier cultuur met het leuke nachtleven en kunt ook nog eens volop genieten van het overheerlijke klimaat en zon-zee-strand. Dit maakt jouw stedentrip hélemaal af! Met deze stedentrip haal je alles eruit wat erin zit.

Deze deal is inclusief:
– Vlucht Amsterdam (Schiphol Airport) – Rome (Rome Fiumicino)
– 3 nachten incl. ontbijt in LT Rooms in Rome
– Vlucht Rome (Rome Fiumicino) – Barcelona (Barcelona-El Prat Airport)
– 3 nachten Apartamentos Madanis in Barcelona
– Vlucht Barcelona (Barcelona-El Prat Airport) – Amsterdam (Schiphol Airport)
– 1x 10 kg handbagage

Tijdens deze geweldige citytrip verblijf je in LT Rooms (Guesthouse, Rome) in een geweldige wijk bij Vaticaanstad. Ideaal! In Barcelona verblijf je in een appartementencomplex: Apartamentos Madanis, vlak naast Camp Nou!! Beter kon je het niet treffen. Er is nog veel meer te schrijven hierover maar ik zou zeggen -ga het zelf ervaren!

Je vertrekt vanuit Amsterdam op een datum naar keuze tussen 24 maart en 15 oktober met een nader bekend te maken airline. Meer informatie kun je vinden op de website van Travelbird.

Ik adviseer je snel te boeken, want de beschikbaarheid is beperkt!

Screenshot 2015-03-19 10.49.47(2)

Boek nu deze fantastische citytrip! Meer citytrips!

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi

 

Screenshot 2015-03-19 10.47.30

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)