Wil je kerstshoppen en Brussel of Valkenburg bekijken? Dan heb ik een goede deal voor je! Ga kerstshoppen in een van de twee steden! Het vervoer van en naar Brussel of Valkenburg gaat per luxe touringcar en er zijn verschillende opstappunten in Nederland.

Zowel Brussel als Valkenburg worden in de winter omgetoverd tot een waarlijk winterwonderland. Met dit arrangement breng je een dag door in een van de plaatsen en kun je naar hartenlust over de kerstmarkten struinen.

Kerstmarkt Brussel
De kerstmarkt ‘Winterpret’ in Brussel heeft niet alleen een charmante sfeer en leuke kraampjes, maar ook een 60 meter lange ijsbaan, een ijspiste voor kinderen, een sleebaan, draaimolens en een reuzenrad. Mis trouwens de speciale attractie ‘Ice Monster’ niet! Er zijn zo’n 240 kraampjes met standhouders uit heel Europa die allemaal bijzondere producten verkopen. Als je hier niet slaagt voor je kerstinkopen!

Kerstmarkt Valkenburg
De kerstmarkten in Valkenburg vinden plaats op hele bijzondere locaties, namelijk in de Gemeentegrot. Het is de grootste, oudste en meest bezochte ondergrondse kerstmarkt van Europa. Ook in de Fluweelgrot wordt er een kerstmarkt georganiseerd. In de grot zie je ook wandschilderingen, sculpturen, een unieke 18de eeuwse kapel en natuurlijk de stands met kerst- en cadeauartikelen!

Ga jij een dagje naar Brussel of Valkenburg? Boek dan snel!

brusselvalkenburg

 • Dagje naar Brussel of Valkenburg voor €19,90 inclusief vervoer!
  • Reisperiode: Geldig voor de aangegeven data in november en december
  • Reisduur: 1 dag
  • Exclusief eventuele entreegelden
  • Deze actie is te boeken van dinsdag 22 september 00:00 uur t/m dinsdag 13 oktober 23:59 uur
  • Vervoer: per touringcar vanaf verschillende opstapplaatsen in Nederland
  • Bestemming: Brussel of Valkenburg
  • Maaltijden: Niet inbegrepen
  • Prijs: Voor €19,90 per persoon!

Boek de deal! Bekijk deze deal

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld en andere vakantiebenodigdheden:
Icon_Taxi

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)