Wil je voor een goede prijs een dagje naar Londen? Bezoek dan nu de stad met de bus voor maar €39 p.p! Dit is inclusief een city-bustour langs enkele bezienswaardigheden en zo’n 9 uur aan vrije tijd.

Europe_UK_London_002

Deze dagtocht naar Londen start in de ochtend met een tour langs de volgende bezienswaardigheden: de London Eye, Tower Bridge, Buckingham Palace, de Big Ben, Westminster Abbey, Piccadilly Circus en Trafalgar Square. Naderhand beslis je zelf wat je met de overige tijd doet. Misschien wil je enkele highlights van dichtbij zien, shoppen of een boottocht over de Thames maken. Daarna is het tijd om afscheid te nemen van de stad en voldaan weer naar huis te gaan.

Je vertrekt in de nacht van de gekozen datum. Er zijn verschillende opstapplaatsen in het land. In een luxueuze touringcar reis je naar Calais/Duinkerken en vanuit daar ga je door de Eurotunnel of per ferry naar Londen. Dit arrangement is geldig voor een vertrek op maandag, donderdag en zaterdag in de periode van 10 september 2015 t/m 26 maart 2016.

Europe_UK_London_012

Wil jij een dagje uit naar Londen? Boek dan snel!

Boek de deal! Bekijk deze deal

dagtocht londen

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)