Nadat we gisteren al een citytrip naar Kuala Lumpur hadden dacht ik dat we vandaag nog 1 keertje in Azie blijven en ik je een nieuwe India deal laat zien. Op de 1 of andere manier zijn deals naar India altijd wel te vinden en ik heb dan ook zojuist een 8 daagse citytrip inclusief vluchten en een top hotel gevonden voor maar €450 per persoon op de website van Expedia. (Op basis van een reis met 2 personen)

Vertrekken doe je in dit voorbeeld op 13 juni vanuit Antwerpen ga je eerst naar Amsterdam om dan met de KLM non stop naar Delhi te vliegen. Na aankomst ga je naar het 3 sterren en met 79% beoordeeld: Hotel Sita International. Waar je zult verblijven in een deluxe kamer inclusief ontbijt. Het hotel ligt centraal gelegen in de stad en vanuit dit hotel kun je de stad en de omgeving gaan verkennen. India is een hele ervaring en een geweldige bestemming voor iedereen die graag nieuwe culturen wil ervaren.

Let er wel op dat je een visum voor India nodig hebt. Waarschijnlijk dat na de zomer er een visa on arrival systeem komt maar tot die tijd moet je wel gewoon een visum bij het consulaat aanvragen.

Sagrado

Hier ga je naar deze deal
Bekijk deze deal

8 days delhi klm 450

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)