Geniet van je verblijf in dit viersterrenhotel nabij Den Haag. Een uitstekende plek om de prachtige Nederlandse kust én de gezelligheid van de stad met elkaar te combineren. Je staat immers zo op het strand van Scheveningen of in het bruisende centrum van Den Haag. Struin langs de statige lanen en pleinen, snoep van een vers visje op het strand en geniet na in het comfortabele viersterrenhotel.

Hotel
Mövenpick Hotel Den Haag-Voorburg bevindt zich in het historisch centrum van Voorburg, omringd door winkels en restaurants. De centrale ligging van het hotel biedt de ideale gelegenheid voor een dagje winkelen in de Hofstad Den Haag, een bezoek aan attractiepark Drievliet, een middagje strand in Scheveningen of ontdek het artistieke en culturele milieu van de stad Voorburg.

Kamer
De Standaard kamers zijn gelegen op de eerste tot en met zesde verdieping van het hotel en zijn voorzien van een groot kingsize bed of twee eenpersoonsbedden. De kamers zijn smaakvol ingericht en bieden alle moderne faciliteiten, waaronder koffie- en thee faciliteiten.

Den Haag

Ga hier naar de deal! Ga hier naar nog meer deals!

Schermafbeelding 2014-07-02 om 10.01.45

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)