Beleef een magische tijd in Disneyland® Paris. Verblijf 3 dagen in een comfortabel hotel waar je iedere ochtend van een heerlijk ontbijt geniet. Inclusief retour busreis en twee dagen toegang tot de Disney® Parken. Geniet van de fonkelnieuwe kerstversie van de bekroonde show Disney Dreams®, zing mee met de kerstoptocht, blaas een handvol kusjes naar de prinsessen uit Disney’s nieuwste animatiefilm ‘Frozen’, doe een magische kerstwens en ga langs bij de Kerstman in hoogsteigen persoon. De winter vier je in Disneyland® Paris!

De magie van kerst begint al vroeg dit jaar… in Disneyland® Paris! Dompel jezelf helemaal onder in de betoverende winterse sfeer van magisch Disney. Want vanaf 10 november schitteren de parken in het stralende licht van het feestelijke winterseizoen. Laat je betoveren door de sprankelende sfeer, de vele sneeuwvlokjes en de enorme kerstboom. Geniet van de fonkelnieuwe kerstversie van de bekroonde show Disney Dreams®, doe een magische kerstwens en ga langs bij de Kerstman. Dit perfecte feestthema voor het hele gezin duurt slechts twee maanden, maar de magische herinneringen aan je bezoek blijven voor altijd! Daarom dat je nu een geweldige 3 daagse deal kunt boeken inclusief vervoer, overnachtingen met ontbijt en natuurlijk entree tot het park!

Boeken doe je deze aanbieding alleen op de website van Travelbird. Voor een bedrag vanaf €169 per persoon krijg je: 2 overnachtingen in een goed beoordeeld hotel nabij Disneyland inclusief ontbijt, natuurlijk het vervoer vanuit Nederland en terug met OAD. En entree tot de Disneyparken!

Disneyland-Park-Eingang-2

Hier ga je naar deze deal Hier ga je naar nog meer deals!

Kyriad

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)