Wow, Dubai word met de week goedkoper. Ik heb zojuist echt een super geweldige deal naar Dubai gevonden bij Arke. Namelijk een 5 daagse reis naar Dubai inclusief vluchten, transfer en een top 4 sterren hotel voor maar €339 per persoon op basis van een reis met 2 personen.

Vertrekken doe je op 6 maart vanuit Amsterdam met Arkefly. Na aankomst ga je per transfer naar het 4 sterren en met een 8,5 beoordeeldeGrand Excelsion hotel. Het hotel ligt in het oude centrum van de stad en heeft maar liefst 4 restaurants, 3 bars en natuurlijk ook een heerlijk zwembad. Je pakt makkelijk de taxi of de metro om de stad te verkennen. Je slaapt hier op basis van logies en ontbijt en je hebt hier gewoon een super hotel voor deze prijs.

Er zijn nog maar 2 plekken beschikbaar dus voor deze prijs: Boeken, Boeken, Boeken! Dit is de goedkoopste Dubai reis die ik tot nu toe heb gezien! Het zou jammer zijn als iemand anders hem zou boeken, dus wees snel!

Artikelbild_Dubai_Burj_Al_Arab_2

Hier ga je naar deze deal
Bekijk deze deal

chepaest dubai ever

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)