Ga je mee naar Dublin? Dublin is zoveel meer dan alleen maar Ryanair en St. Patricksday! Ik heb dan ook zojuist een hele leuke citytrip naar de hoofdstad van Ierland gevonden op de website van Expedia. Een 5 dagen Dublin inclusief vluchten en een super hotel voor maar 137

Vertrekken doe je vanuit Eindhoven met Ryanair op 8 mei. Vliegen naar Dublin met Ryanair doet je een beetje denken aan vliegen naar Amsterdam met KLM. Dublin is namelijk de thuisbasis van Ryanair en na aankomst zul je hier dan ook heel erg veel Ryanair vliegtuigen tegenkomen.
Ik raad je aan om een taxi te nemen vanuit de luchthaven maar je kunt natuurlijk ook super makkelijk met het openbaar vervoer gaan. Je slaapt in het 3 sterren en met 97% aanbeveling Aspect Hotel Dublin City West hotel waar je zult overnachten in een superior kamer inclusief gratis wifi. Wat dit hotel tot een winnaar maakt is dat het hotel in het weekend een gratis shuttle aanbied vanuit het hotel naar het centrum van de stad. Zo kun je dus lekker makkelijk en voordelig van A naar B.

Beschikbaarheid is beperkt dus niet wachten met boeken. Voor Dublin is dit een geweldige deal omdat je normaal gezien voor meer geld in een hostel zou moeten slapen! Gelukkig maar dat ik voor jou altijd op zoek ga naar de beste deal!

Artikelbild_Dublin_Häuser

Hier ga je naar deze deal
Bekijk deze deal

Dublin expedia 5 days in may

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)