Wil jij er nog even een paar dagen tussenuit komende maand, maar had je nog geen goede bestemming in gedachten? Dan raad ik je aan om naar Dublin te gaan! Dit is een prachtige stad en je kan er nu al heen voor maar €97! Klinkt goed toch?!

De Ierse hoofdstad leent zich uitstekend voor een stedentrip. Dé cultuur- en uitgaansstad van Ierland krijgt, naast veel Engelse toeristen, ook steeds meer Nederlanders op bezoek. Op zoek naar traditionele Ierse pubs met livemuziek? Ga dan naar de onlangs stevig gerenoveerde wijk Temple Bar. Naast pubs, nachtclubs en restaurants vind je in het relatief kleine Temple Bar ook kunstgalerijen, hippe winkeltjes en een aantal goede hotels.

Vertrekken doe je op 09 december vanuit Eindhoven. Je vliegt met Ryanair naar Dublin, waarvandaan ik je aanraad een taxi te nemen of het openbaar vervoer te gebruiken. Het hotel waar je zal verblijven is het 3-sterren en met 93% beoordeelde: Blooms Hotel. Dit hotel beschikt o.a. over een bar/lounge, een restaurant en gratis WiFi. Verblijven doe je op basis van logies.

Lijkt het jou wel wat om deze stad te gaan verkennen? Boek dan snel, want de beschikbaarheid is beperkt!

Europe_Ireland_Dublin_cityview

Op naar Dublin! Ga hier naar nog meer deals!

Screen Shot 2014-11-23 at 1.54.42 pm

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)