Duitse kerstmarkten, dat zijn de beste. Bekend door en geroemd om de uitgelaten gezelligheid en warme sfeer. Dit ervaar je zelf tijdens een bezoek aan Düsseldorf. De stad verandert in de mooiste tijd van het jaar namelijk in een dorp van verlichte peperkoekhuisjes, waar je onder het genot van een glaasje glühwein met misschien wel zo’n overheerlijke ‘Zimtsterne’ de leukste kerstinkopen bij elkaar shopt. Verblijf 2 dagen in een 4*-hotel inclusief ontbijt én een goed glas Duitse glühwein en komst vast in de kerstsfeer!

Je zal verblijven in het 4-sterren Holiday Inn Düsseldorf Hotel wat is beoordeeld met een 7.3! Düsseldorf is een kleine 2uur rijden vanaf Utrecht en het hotel biedt gratis parkeer mogelijkheden. Beschikbaarheid is van 20-30 november, 4-14 december en 19 & 20 december. De beschikbaarheid is beperkt dus boek snel om van deze deal te profiteren!

kerstmarktendusseldorfbilderimageshoofdfoto-4f7da006f2017

Boek nu deze deal naar Dusseldorf Meer van deze deals!

travelbird

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)