Kom naar Düsseldorf, ook wel de meest kosmopolitische stad tussen Berlijn en Parijs genoemd, voor een onvergetelijke stedentrip! Geniet van een drankje aan de ‘langste bar ter wereld’, slenter langs de Rijn, ga winkelen in de Königsallee en beklim de Rheinturm van 234 meter. Aan het einde van de dag mag je jezelf best belonen met een Halver Hahn en een goed glas Alt-bier!

Hotel
Dit mooie viersterrenhotel ligt midden in het groen van de stads- en rozentuin en laat je genieten van een supercentrale ligging. Je hoeft nog geen 10 minuten te wandelen om het historische centrum van Neuss te bereiken. En ook de binnenkant van het hotel zal je bekoren: stijlvolle kamers en een aangename sfeer heten je welkom in een wereld van comfort en ontspanning. In de bar kun je altijd terecht voor een lekker drankje en als je geen zin hebt om in de stad te eten, is er nog altijd het gezellige restaurant van het hotel!

Naast de ideale ligging in Neuss is ook de verbinding met het openbaar vervoer perfect! De tram naar Düsseldorf stopt voor de deur van het hotel en brengt je in iets meer dan een kwartier naar het centrum van de stad!

Aankomst is mogelijk t/m december. Ik raad je aan snel te boeken, want de beschikbaarheid is beperkt.

Düsseldorf Media Harbor

Ga hier naar de deal! Ga hier naar nog meer deals!

Schermafbeelding 2014-06-26 om 11.45.28

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)