Florence is een stad waar de liefde tussen jou en je partner nog eens beter kan opbloeien. Het is een stad waar je dingen gaat zien die je nooit zal vergeten. Dan heb ik het natuurlijk over allerlei prachtige positieve dingen. Dus ga jij naar de prachtige stad?

Florence (Firenze in het Italiaans) is volgens veel reizigers de mooiste stad ter wereld. De stad heeft alles voor wie van geschiedenis, kunst, cultuur en mode houdt. Het roemrijke verleden is letterlijk op iedere straathoek terug te vinden, net als de getuigen van de fascinerende gebeurtenissen die zich hier hebben afgespeeld.

Vertrekken doe je op 23 februari 2015 vanuit Amsterdam. Je vliegt met Lufthansa naar Florence , waarvandaan je per transfer naar het hotel gebracht wordt. waarvandaan ik je aanraad een taxi te nemen of het openbaar vervoer te gebruiken. Het hotel waar je zal verblijven is het 4-sterren en met 75% beoordeelde: Select Executive. Dit hotel beschikt onder andere over een dakterras en WiFi. Verblijven doe je op basis van logies.

Ik raad je aan snel te boeken, want de beschikbaarheid is beperkt!

shutterstock_151573178

Ga hier naar de deal! Ga hier naar nog meer deals!

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi

 

Schermafbeelding 2015-02-17 om 10.53.42

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)