Heb je zin in een heerlijke citytrip? Hou je van wijn? Of gewoon van Frankrijk? Hoe dan ook is het heerlijk genieten in op jouw volgende bestemming: Bordeaux! Met deze geweldige citytripdeal verblijf je er straks 3 dagen, inclusief vlucht en een top appartement  voor een te gekke €100!!

Je zal jouw glas vaak verhogen in Bordeaux, die wereldwijd bekend staat als een van de beste wijnregio’s in de wereld. Geniet van de nieuwe hot spots bij de voormalige natte dokken, bezoek de tuinen en musea. Bordeaux heeft ook een levendige universitaire gemeenschap en is met meer dan 60.000 man de grootste in Frankrijk. Het staat in ieder geval vast dat er in Bordeaux veel meer te halen valt dan alleen maar wijn.

Op 16 januari vertrek je met Easyjet vanuit Amsterdam naar Bordeaux. Ik raad je aan hier de taxi te pakken naar het met een 8,4 beoordeelde City Résidence Bordeau Centre, waar je zal verblijven op basis van logies. Dit complex ligt in Chartrons, Bordeau en heeft verschillende bezienswaardigheden op korte afstand, zoals bijvoorbeeld Le Musée du Vin et du Négoce de Bordeaux, Museum voor Hedendaagse Kunst en Musée d’Aquitaine. Je kamer beschikt over alle gemakken en het hotel o.a. over een terras, meertalig personeel en gratis WiFi.

Ik adviseer je snel te boeken, want de beschikbaarheid is beperkt!

Europe_France_Bordeaux_Vineyard

Boek nu deze deal! Meer van dit soort deals

Screen shot 2014-12-07 at 12.37.46 PM

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)