We blijven nog even op de Canarische Eilanden. Vanochtend hadden we al een geweldige deal naar Lanzarote en ik heb zojuist echt een geweldige deal gevonden naar Fuerteventura op de website van Expedia. Namelijk 8 dagen inclusief hotel en een geweldige hotel direct aan het strand voor maar €162 per persoon. Op basis van een reis met 2 personen.

Vertrekken doe je op 22 mei vanuit Dusseldorf Weeze. (40 KM van de grens bij Nijmegen) met Ryanair. Na aankomst ga je per taxi of je huurt een auto om naar het met 88% beoordeelde 3 sterren: Suite Hotel Castillo San Jorge & Antiqua.
Het hotel ligt direct aan het strand en heeft ook een geweldig zwembad en met gemiddeld lekkere 25 graden in mei kun je hier heerlijk relaxen. Je slaapt hier in een studiokamer waar je een zeer aangenaam verblijf zult hebben.

Voor iedereen die graag eind mei op vakantie wil gaan en op zoek is naar een zeer voordelige deal dan heb je hem hier gevonden. Wacht niet met boeken want het aantal plekken is super beperkt.

Artikelbild_Fuerteventura_Surfen_3

Hier ga je naar deze deal

Weeze Fuerte deal eind mei

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)