Wauw! Ik heb weer een geweldige verre citytrip gevonden waar ik jou super blij mee mag maken! Dit keer gaar de reis met EMIRATES vlucht naar bruisend Kuala Lumpur!

Bukit Bintang is een wijk die bekend staat als ‘The Place To Be‘, wanneer het aankomt op goede hotels, beste locatie/ uitvalsbasis voor sightseeing, Jalan Alor, shopping, heerlijk eten, China Town en Petaling Street. Je hebt hier toegang tot alles wat deze geweldige stad te bieden heeft! Ook de cultuurliefhebbers komen hier prima aan hun trekken. Bezoek bijvoorbeeld het Nationaal Textiel Museum of, voor iets aparts, Bank Negara Malaysia Museum & Art Gallery, een heel complex met musea over het bankwezen en geld. Bezoek zeker ook de Thean Hou tempel -kijk jouw ogen uit! Er is hier zoveel te doen dat het teveel om op te noemen is. Ga het vooral zelf ervaren!

Op 8 april vertrek je met top-of-the-notch airliner Emirates vanuit Amsterdam naar Kuala Lumpur. Ik adviseer je hier te taxi te nemen naar het met een 8.4 beoordeelde Sandpiper Hotel in…jawel: Bukit Bintang! Dit mooi en goed beoordeelde 3,5 sterrenhotel beschikt over o.a. een restaurant, bar/ lounge en gratis WiFi. Vanuit jouw Superior Nest kamer kom je lekker bij van alle sight-seeing. Je verblijft hier op basis van logies en ontbijt. Voor €43 meer kun je ook de penthouse boeken in dit hotel! Daar moet je wel als de kippen bij zijn, want er is nog maar één hiervan beschikbaar.

Waar wacht je nog op? Boek snel! Dit is een kans die je niet mag missen!

shutterstock_174952493

Boek nu deze fantastische citytrip! Meer van dit soort deals!

Screenshot 2015-02-01 12.22.57

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)