Ho ho ho… Merry Christmas… Ik kijk nu al uit naar de knusse dagen van December. Gezelligheid, lekker eten, Gluhwein, knus met vrienden en familie bij de open haard. Heerlijk. Maar ik kijk nog meer uit naar Kerstmarkten.

Ik heb heerlijk gestruind over het Internet en ben al helemaal in de stemming. Zo hier presenteer ik je (trommelgeroffel) een gratis dagreis naar Dusseldorf. Het sfeervolle oude stadscentrum wordt elk jaar omgetoverd tot één van de grootste kerstmarkten van Duitsland. Zes verschillende pleinen bieden een verscheidenheid aan kraampjes met kerstprularia, heerlijke hapjes en Gluhwein. Elk plein heeft z’n eigen stijl. Als dat nog niet genoeg is, bied de kerstmarkt ook een 450m2 schaatsbaan en een draaimolen op de Gustaf Grundgens Platz. De kerstmarkt is dus niet alleen voor volwassen maar hét dagje uit voor het hele gezin!

Oh ja, en had ik ook al gezegd dat het gratis is? Boek nu en ga heerlijk gratis mee!

Dusseldorf kerstmarkt

 • Dusseldorf: Dagtrip naar Kerstmarkt in Dusseldorf (GRATIS)

  • Reisperiode: Verscheidene dagen in november en december
  • Reisduur: 1 dag
  • Locatie: Dusseldorf
  • Vervoer: Per luxe Touringcar
  • Boekingskosten: €10 euro reserveringskosten die geheel word vergoed door een €10 euro toegestuurde reischeque.*
  • Prijs: GRATIS

* Ongeveer 1 week voor vertrek ontvangt u een reischeque t.w.v. € 10 per persoon toegestuurd. Reist u dus met 2 personen, dan krijgt u 2 reischeques. Deze cheques zijn in te wisselen op ALLE reizen van Stip Reizen ook als er speciale kortingsacties zijn, dus zonder strenge voorwaarden. De cheque is in te wisselen tot en met 31 maart 2016.

Stap nu in! Meer fantastische deals

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)