Thailand is altijd een goed idee! Met een gemiddelde temperatuur van 29 graden in maart is het hier heerlijk opladen. Ga je mee?

Thailand, ook wel het Land van de Glimlach genoemd, is een heerlijk land om jouw vakantie door te brengen. De Thai doet de bijnaam voor zijn land eer aan met zijn gastvrijheid en vriendelijkheid. Er wordt er alles aan gedaan om jou een onbezorgd verblijf te bezorgen. Er is zoveel te ontdekken in dit land en de cultuur is niet minder dan indrukwekkend te noemen. Bezoek bijvoorbeeld een van de vele tempels of geniet van de heerlijke traditionele keuken.

Op 3 maart vertrek je met Aeroflot vanuit Amsterdam naar Bangkok. Ik adviseer je hier de taxi te nemen naar het met een 8,6 beoordeelde Seaside Jomtien Beach, waar je zal verblijven op basis van logies. Dit super goed beoordeelde 3,5 sterrenhotel ligt aan zee en beschikt o.a. over eigen restaurant en buitenzwembad. Ook jouw kamer is voorzien van alle gemakken, inclusief minibar, föhn en gratis WiFi.

Ik adviseer je snel te boeken, want de beschikbaarheid is beperkt!

Asia_Thailand_Pattaya_001

Boek nu deze deal! Meer van dit soort deals...

Screenshot 2015-01-08 12.06.02

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)