Hong Kong staat hopelijk hoog op je lijstje van steden die je moet bezoeken! Het is een geweldige stad waar je je ogen uitkijkt. Een mix van super modern met traditioneel chinees waar je gigantisch goed kunt shoppen en kunt genieten van heerlijk eten. En voor iedereen die dat weet te waarderen heb ik dan ook zojuist op de website van Expedia een geweldige citytrip naar Hong Kong gevonden.

Met vertrek op 27 november vlieg je vanaf Rotterdam met Turkish Airlines naar Hong Kong. Na aankomst ga je het beste per taxi of uber naar je hotel. Je slaapt hier in het 3,5 sterren en met 85% beoordeeld Cosmo Hotel Hong Kong. Dit hotel is goed gelegen en is recentelijk gerenoveerd. Vanuit hier kun je de stad verkennen en met de 1e shoppingmall op maar 500 meter afstand kun je na aankomst eigenlijk gelijk al beginnen met shoppen.

Beschikbaarheid is beperkt dus ik raad je aan zo snel mogelijk te boeken

Artikelbild_Hongkong_Skyline_Boot_2

Hier ga je naar deze deal Hier ga je naar nog meer deals!

TK HKG DEAL

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)