Je wil verblijven in een super goed hotel. Je wil kunnen relaxen en ontspannen en even helemaal niets doen? Je wil ook graag binnen Nederland blijven? Waar ga je dan naar toe? Geen zorgen, gelukkig ben ik er en zoek ik elke dag naar de beste wellness deals. Vandaag heb ik een nieuwe deal gevonden bij Travelbird waarbij je 2 nachten in een super mooi 4 sterren hotel overnacht in een deluxe kamer inclusief ontbijt en toegang tot de wellness voor maar €69.

Je verblijft 3 dagen / 2 nachten in het Hampshire Hotel Fitland – Helmond Suytkade. Dit hotel is nog helemaal nieuw en pas eind 2013 geopend. Je verblijft hier in een heerlijke deluxe kamer inclusief ontbijt en gratis wifi. Je hebt 1 dag gratis toegang tot het wellness gedeelte van Fitland. Dat betekend dat je toegang hebt tot: binnen en buitenzwembad, sauna’s, stoomcabines, hamam, rustruimtes en meer. Alles was je nodig hebt om een helemaal te relaxen vind je in dit hotel. Dus wacht niet te lang, deze deal is alleen vandaag te boeken. Ik wens je alvast veel plezier.

Artikelbild_Wellness_Spa-748x620_mini

 

Hier ga je naar deze geweldige deal

Helmond wellness

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)