Het is super leuk om te zien hoe er steeds meer betaalbare deals naar Ibiza zijn. Helemaal als je gewoon een aantal dagen weg wil gaan naar wat warmere temperaturen zonder dat je gelijk massa’s aan toeristen naast je hebt staan. Zo heb ik voor vertrek in april een geweldige deal naar Ibiza gevonden op de website van Expedia.

Met vertrek op 5 april vertrek je vanuit Dusseldorf Weeze naar Ibiza met Ryanair. Na aankomst raad ik je aan een taxi te nemen naar je apparthotel. Je slaapt in het 4 sterren en met 91% aanbevolen: Aparthotel Tropic Garden gelegen bij het strand van Santa Eulalia del Rio. Waar je zult slapen in een standaard 1 slaapkamer appartement.
Wees er wel van bewust dat het gemiddeld rond de 20 graden zal zijn en het nog net te koud zal zijn om echt te gaan zwemmen. Maar je kunt er wel heerlijk relaxen en tot rust komen juist voor dat het eiland vol loopt met toeristen.

De beschikbaarheid is ook hier zeer beperkt dus ik raad je aan zo snel mogelijk te boeken.

Artikelbild_Mallorca_Ibiza_Balearen

Hier ga je naar deze deal
Bekijk deze deal

ibiza april deal

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)