Istanbul is een super populaire citytrip bestemming. De stad komt bijna altijd terug in de citytrip top 5 in Nederland. Ook het aantal airlines dat vanuit Nederland non stop naar Istanbul vliegt word steeds groter maar toch blijven de prijzen van de tickets redelijk duur. Ik heb vandaag een super geweldige citytrip voor je gevonden naar Istanbul. Misschien een beetje duurder dan je gewend bent maar daarvoor krijg je wel een hotel op DE locatie in Istanbul.

Vertrekken doe je op 27 maart tot 30 maart. Een lekker langs weekend en vertrekken doe je vanuit Rotterdam met Turkish Airlines en na aankomst ga je het beste per taxi naar je hotel.
Je verblijft in het 4 sterren en met 79% beoordeeld: Ramada Istanbul Old City. Een geweldig hotel midden in het hartje van de oude en historische stad. Het hotel bied je naast een geweldige locatie ook gratis wifi aan en heeft een restaurant en een bar.

Voor deze 4 daagse citytrip betaal je maar €274 per persoon op basis van een reis met 2 personen. En je kunt deze citytrip boeken op de website van Expedia.

The Blue Mosque, Istanbul, Turkey.

Hier ga je naar deze deal
Bekijk deze deal

istanbul tk en ramada deal

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)