Eerder vandaag deelde ik al op Facebook met jou dat Pegasus super goedkope tickets naar Istanbul aanbied. Voor maar €89 vlieg je retour vanuit Amsterdam naar Istanbul. En ik dacht zojuist: Als je dat slim combineert  dan moet je toch echt wel een super mooie citytrip naar Istanbul in elkaar kunnen zetten.

Belangrijk: Ik heb voor dit voorbeeld een random en super basic (maar wel goed) hotel genomen. Je kunt uit eindelijk zelf een hotel kiezen waar jij wilt verblijven. Je maakt daarmee je citytrip zelf zo duur en of goedkoop als je zelf wilt! Dit is puur een voorbeeld. Houd ook rekening met het feit dat Istanboel een super grote stad is en dat je soms wel wat kilometers moet afleggen om van A naar B te komen. (Wil ik je als tip meegeven)

Istanbul at sunset - Galata district, Turkey

Vluchten:
Voor dit voorbeeld heb ik de vluchten van Pegasus gevonden van 7 tot 10 november met vertrek vanuit Amsterdam. Je vliegt met goede vluchttijden en zelfs 20KG baggage is inclusief. De vluchten kosten je per persoon €89

PGS Flights

Hotel
Ik heb hier het Route 69 hotel gebruikt wat met 79% op Trivago word beoordeeld. Het is wel een basic hotel maar je hebt je eigen kamer en je deelt de badkamer. Je betaald hier een totaal bedrag van €76 voor 2 personen dus een bedrag van maar €38 per persoon.

istanbul budget hotel

Bij elkaar heb je dus een 4 daagse citytrip naar Istanbul voor maar €127! Ik wil er nogmaals op wijzen dat Istanbul een grote stad is en je dus zeker rekening moet houden met taxi kosten!

Hier boek je de super goedkope vluchten
Bekijk deze deal

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)