Vlieg naar de stad van bruisende nachten en de vele bazaars: Istanbul! Inclusief 3 of 4 nachten in een centraal gelegen hotel, ontbijt en retourvlucht vanaf Amsterdam

Istanbul, de wereldstad waar Azië en Europa elkaar ontmoeten, ligt aan je voeten tijdens deze stedentrip. Neem de drukte, historie en gastvrijheid van de metropool in je op, maak een boottocht over de Bosporus en sla vooral de Turkse keuken niet over. Laat je te voet verleiden door statige avenues en stop bij een van de vele bezienswaardigheden voor een portie Euraziatische cultuur. De mooiste paleizen, kerken en moskeeën wisselen elkaar hier moeiteloos af. Je kunt ook nog eens uitstekend shoppen in honderden kleine winkeltjes. En een beetje rust? Dat vind je in het schitterende hotel, gelegen in het centrum, waar je de komende nachten verblijft!

Europe_Turkey_Istanbul_008

Je vliegt vanuit Amsterdam naar Istanbul op een datum naar keuze tussen januari en oktober met een nader bekend te maken vliegmaatschappij. Je verblijft in het Skalion hotel op basis van logies en ontbijt wat heerlijk centraal gelegen is. Dit hotel krijgt een sterke score van 85/100 op Trivago op basis van 1958 beoordelingen.

Wat let je nog? Boek snel want dit soort deals gaan snel!

Boek deze deal nu! Bekijk deze deal

07-01istanbul

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)