Istanbul is een bruisend metropool met heel veel verschillende culturele aspecten. Het is een stad met weergaloze facetten, waardoor deze stad extra aantrekkelijk is. Het is een stad die iedereen wel een keer gezien moet hebben in z’n leven! En laat ik hier nou een perfecte aanbieding voor gevonden hebben! Met deze top deal inclusief vlucht en top hotel kun je voor 3 dagen al voor €118 naar deze immens mooie stad!

Istanbul heeft een uniek karakter als smeltkroes van verschillende beschavingen en haar rijke historie. Zoals je misschien al weet is Istanbul de enige stad die op 2 continenten ligt met als natuurlijke grens de Bosporus. Met Corendon kan je nu makkelijk dit bruisende metropool kunt ontdekken. Het maakt niet uit wat het doel van jouw vakantie is, met deze Istanbul stedentrip kan het allemaal. Je vindt in deze wereldstad een rijke historie, een indrukwekkende cultuur en veel bezienswaardigheden zoals de Hagia Sophia, de Blauwe Moskee of het Topkapi Paleis. Met haar trendy nachtleven, haar hypermoderne winkelcentra en de immense Grand Bazaar is Istanbul een magneet voor iedereen. Dit moet je beleven!

Vanuit Amsterdam vertrek je op 30 november, 2 of 9 december met Corendon Dutch Airlines naar Istanbul. Ik raad je aan hier een taxi te nemen naar het hotel waar je zal verblijven. Dit is het met een 7,6 beoordeelde 3-sterren Ersu Hotel. Jouw hotelkamer is van alle gemakken voorzien en ligt op loopafstand van de bekende Galatabrug.

Ik raad je aan om snel te boeken, want de beschikbaarheid is beperkt!

Turkey_IStanbul_Mosk

Heerlijk Istanbul! Meer van dit soort deals...

Screen Shot 2014-11-28 at 1.21.48 pm

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)