Ik heb weer een super leuke citytrip gevonden voor een top prijsje! Wat dacht je van 3 dagen in het bruisende Istanboel voor maar €149?

Istanboel is een wereldstad die iedereen wel eens gezien zou moeten hebben in zijn leven. Met zo’n 15 miljoen inwoners is deze stad de grootste van Europa en de 6 na grootste ter wereld! Dit indrukwekkende metropool ligt gedeeltelijk in Azië en gedeeltelijk in Europa en is eigenlijk één grote culturele bezienswaardigheid te noemen. Door het samenkomen van oost en west en de rijke geschiedenis  van de stad is er hier een overvloed aan historische bezienswaardigheden te vinden.

Het goed beoordeelde Sunlight Hotel waar je zult verblijven is een perfecte keuze voor wanneer je de stad wilt verkennen. Met een ligging in de wijk Sultanahmet zijn de meest bekende bezienswaardigheden, zoals het Topkapi Paleis en de Grand Bazaar, binnen loopafstand. Daarnaast is er een tramhalte in de buurt en kun je via het hotel een taxi bestellen. ’s Morgens kun je genieten van een lekker ontbijt in het buffetrestaurant. Op het hotel-terras kun je genieten van een drankje met een panoramisch uitzicht over deze reusachtige en indrukwekkende stad.

Vliegen doe je 30 november vanuit Amsterdam, Eindhoven of Rotterdam met Transavia. Na aankomst in Istanboel wordt je opgehaald door een transfer die je af zal zetten bij je hotel.

Boek deze deal snel, want deze stad moet je gewoon bezocht hebben! 

Istanbul Bosporus Bridge on sunset

Boek hier deze deal! Meer van dit soort deals...

istanbul corendon november

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)